A toncsicukraszmuelye.hu oldal a felhasználői élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.

Toncsi cukrászműhelye

Elérhetőség (nyitvatartási időben)

Telefonszám:

(20) 264 9383

E-mail:

toncsi.cukraszmuhelye2@gmail.com

Nyitvatartás

H-P:
7:30 – 13:00
Szo:
7:30 – 10:00

Bemutatkozás

"Ahol természet teremtette szabadság és harmónia uralkodik, ahol állandó a nyugalom és a boldogság, ahol minden és mindenki azért létezik, hogy Ön legyen a vendég..."
Brillant Savarian

Üdvözlöm!

Tukovics Antal Tamás mester cukrász vagyok, a Toncsi cukrászműhely megálmodója, és létrehozója 2013-ban alapítottam ezt a vállalkozást, a műhely egy olyan termelő és értékesítő cég, melynek fő profilja közé tartozik az édesipari termékek - ezen belül sütemények, torták, deszertek, aprósütemények - készítése, cukrászműhelyünkben történő értékesítése, illetve a viszonteladók kiszolgálása.

Az elmúlt években sikerült mind szélesebb körben megismertetni és elfogadtatni termékeinket. Új ízeket honosítottunk meg, és sok süteményt nálunk kóstolhattak meg elsők között a városban, pl: paleo sütemények, kevés cukrot tartalmazó torták. Mosonmagyaróvár kultúrális életéből is kivesszük a részünket, sportnaphoz kitelepülünk, fiatal, tehetséges versenyzőknek biztosítunk tortákat, egy-egy fesztivál keretén belül, valamint a város kiváló tanulóinak is mi készítjük el a tortát, az ünnepélyes átadásra.

Honlapunk segítségével ízelitőt szeretnénk adni a Toncsi cukrászműhely hangulatából és termékeiből. Reméljük, a képes bemutatónk elég kedvet csinált Önnek, hogy betérjen a Mosonvár utca 15 alatti üzletünkbe egy süteményre. Tortakatalógusunk segítségével egyszerűen kiválaszthatja az alkalomhoz illő tortát, és megrendelését is fogadjuk

Legyen a vendégünk, engedjen a csábításnak! Ígérem, nem fog csalódni!

Állandó ízválaszték

EPRES- FEHÉRCSOKIS TEJSZÍNES Új!

ALPESIKARAMELL TEJSZÍNES (TEJCSOKIS-KARAMELLES)

CSOKOLÁDÉTORTA TEJSZÍNES: FEHÉRCSOKIS/ TEJCSOKIS/ ÉTCSOKIS

EPRES-MADÁRTEJ TORTA Új!

DOBOS TORTA (ROKOKKÓ KRÉMMEL)

ESZTERHÁZY TORTA TEJSZÍNES (DIÓVAL)

FEHÉRCSOKIS KÓKUSZOS TEJSZÍNTORTA

FEKETEERDŐ TORTA TEJSZÍNES (MEGGYEL)

GESZTENYETORTA TEJSZÍNES

JOGHURTTORTA TEJSZÍNES (EPER, MÁLNA, VEGYES, CITROM, BARACK,)

KASTÉLYTORTA (KARAMELL)

KEFÍRES BARACKOS TORTA

"NUTELLÁS" TEJSZÍNES TORTA

"OREO" KEKSZES – TEJCSOKIS TEJSZÍNES TORTA Új!

OROSZKRÉMTORTA TEJSZÍNES (BARACKOS/ MAZSOLÁS/

VEGYESGYÜMÖLCSÖS/ KANDÍROZOTT NARANCSOS)

PUNCS TORTA

VANÍLIÁS TEJSZÍNES TORTA

VELENCEI (SÁRGABARACKOS) TORTA TEJSZÍNES Új!